spuilogojuistweb

Welkom

Tweedehands en antiquarische boeken. Die vindt u elke vrijdag op de Boekenmarkt op het Spui in Amsterdam. Deze markt is al twintig jaar een begrip bij boekenliefhebbers uit binnen- en buitenland.  Bijzondere, mooie, interessante, boeiende, leuke, informatieve of spannende boeken over vrijwel alle onderwerpen liggen uitgestald. En dat niet alleen: ook prenten, pamfletten, affiches, documenten of tijdschriften kunt u aantreffen. In het Nederlands, Frans, Duits, Engels en soms in nog een andere taal. 
Elke vrijdag – het hele jaar rond -  nemen zo’n 25  boekhandelaren uit verschillende delen van Nederland hun aanbod mee naar hartje Amsterdam. Weer of geen weer: liefhebbers van boeken halen hier telkens weer  hun hart op.

Altijd al op zoek geweest naar dat ene boek? Of naar een document uit lang vervlogen tijden? Het kan zomaar op een kraam liggen. Ziet u niet wat u zoekt?  Vraag er gerust naar bij de verkopers. Ze hebben meer op voorraad dan ze mee kunnen nemen en zullen u graag van dienst zijn.

Waar en wanneer

De  Boekenmarkt op het Spui wordt iedere vrijdag, het hele jaar door, gehouden van 10.00 – 18.00 uur. Alleen in geval van overmacht (zoals bijvoorbeeld heel slecht weer) gaat de markt niet door. Dit gebeurt overigens maar zelden. Een regenbui is geen reden om de markt niet plaats te laten vinden.

De markt wordt gehouden op het Spui in Amsterdam Centrum.

Vanaf het Centraal Station van Amsterdam is de markt gemakkelijk te bereiken met tram 1, 2, 4, 5, 9, 16 of 24. Wandelt u liever? Te voet is het vanaf het Centraal Station ongeveer 15 minuten.

plattegrond

Grotere kaart weergeven

Actueel

We zullen regelmatig nieuwtjes te melden hebben over onze markten of speciale markten. Deze informatie vindt u bij "Nieuws" maar u kunt ook hier klikken. Ook de boekhandelaren hebben voortdurend zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen. Kijkt u eens bij "Boekhandelaren" of klik hier.

Apple Pie_ABC_02web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 Jaar boeken op het Amsterdamse Spui

25jaar blauw 1De oprichters zullen het niet hebben verwacht: al 25 jaar is de vrijdagse boekenmarkt op het Amsterdamse Spui de place-to-be voor boekenliefhebbers uit alle windstreken.
Lees meer ...

Ledenpagina's

Uitgebreider informatie over iedere verkoper vindt u op zijn of haar eigen pagina. De belangrijkste specialisaties zijn vermeld en een verkoper kan enkele interessante boeken uit zijn collectie beschrijven. Verschillende deelnemers aan de “Boekenmarkt op het Spui” nemen ook deel aan andere markten en beurzen of hebben een winkel. Beknopte informatie daarover treft u op de eigen pagina aan.

Bij boekhandelaren, die ook via Internet boeken aanbieden is de link vermeld om door de te klikken naar de site waar u het volledige Internetaanbod van deze handelaar kunt vinden. Hier staat  tevens het e-mail adres vermeld, waarmee u iedere handelaar afzonderlijk kunt benaderen.

begijnhofaanhetspui-web

© deboekenmarktophetspui 2018 - site by Art2share - catalogue by Picasoft